Laxsjö  Hen ere grett  -  Salmonlake  Here is great

 

Start    LaxsjöBua    Bygdegård    Boende    Aktiviteter    Skola    Företag    Länkar    Köp / Sälj    Gästbok    Bilder    Kontakt

Laxsjö Bad & Camping

Här kan ni ställa upp era husvagnar, husbilar eller tälta där ni själv tycker passar bäst.

Där har ni tillgång till bord och stolar, grillplats, vindskydd, badstrand, badbrygga, trampolin, lekplats, volleybollplan, omklädningsrum och utedass. Vattnet i Laxsjö är rent och går utmärkt att bada i.

 

Vid vindskyddet finns tillgång till ved som ni kan använda till mindre brasor. Mat, bränsle och övrigt går att handla på Laxsjö affären Laxsjöbua som bara ligger ca 1,5 km från badplatsen och har öppet Mån-Fred kl.10.00 - 18.00 och lördag kl.10.00 - 13.00.

 

Det är bra fiskevatten i de vatten som tillhör Laxsjö fiskevårdsområde. I Laxsjö finns det gädda, abborre, sik, mört, lake och kanske någon öring. I åarna och övriga vatten finns det öring, röding och harr. Fiskekort och broschyr över Laxsjö fiskevårdsområde finns att köpa

från fiskekortsautomaten utanför affären eller inne på Laxsjöbua. Där kan ni även hyra båtar och båtmotor. Är Laxjsöbua stängt, ring 0645-20022 för pris & mer info. Flytvästar för vuxna och barn går att hyra på servicekontoret i Krokom för 5 kr / dygn eller 20 kr / vecka.

 

 

Brännbara sopor kan ni lägga i de två soptunnor som står uppställda på platsen. Övriga sopor som glas, plast, plåtburkar och papper/kartong är vi tacksamma om ni kan ni kasta i de containrarna som står uppställda vid Laxsjöbua. Har ni mer hushållssopor som skall slängas finns det även betalsäckar att köpa på Laxsjöbua, små för 45 kr / säck och stora 65 kr / säck och lämna sedan säckarna i de gröna kärlen till vänster om butiken.

 

Vi har ingen tvingande avgift för att parkera och använda badplatsen. Men eftersom allt arbete sköts ideellt av oss som bor här Laxsjö blir vi glada och tacksamma om ni betalar

en liten symbolisk summa tex. 50 kr / dygn som ni står här.

 

Avgiften kan betalas på affären Laxsjöbua eller sättas in på Laxsjö Byalags BG: 365-6899

Ange camping och datum när ni besökte oss på inbetalningen. Då kan vi se hur många som besöker oss och om det finns mer behov av att utöka campingen.

 

Vintertid går skoterleden förbi här och varje långfredag anordnas en mycket populär fisketävling på sjön utanför badplatsen. På torsdagskvällen är det pubkväll och på påskafton är det dans på Laxsjö Bygdegård.

 

 

 

Vi hoppas ni är nöjda med ert besök hos oss

och vi önskar Er en fortsatt trevlig resa.

 

Tack för ert besök och välkommen tillbaka !

 

 

Ta gärna kontakt med oss om ni saknar något,

har synpunkter eller bara vill tacka för besöket !

 

 

Hitta hit

 © CHolm 2018

Laxsjö  -  Krokoms kommun  -  Jämtland  -  Länstyrelsen